Solfylt Påsketilbud

Påsketilbud

Arktisk solvinter, snø og landskap som tar pusten fra deg. Velkommen til Svalbard og opplevelsen av ekte polarpåske på 78 grader nord! Vi har satt sammen en pakke som kombinerer de beste villmarkseventyrene med koselige kulinariske opplevelser.


Reiseperiode: 21. mars - 2. april

Pakken inneholder

  • 4 netter på Coal Miners' Cabins

  • Frokost hver dag

  • En middag på Coal Miners' Bar & Grill

  • Snøskutertur til Elveneset (delt skuter ved dobbeltrom)

  • 4-timers hundesledetur i Bolterdalen

Pris

  • Fra kr 6 836,- per person i delt twin rom

  • Fra kr 8 536,- for en person i singeltrom


#

Naturnært opphold og deilig mat

Tre behaglige netter venter deg på hotellet vårt i Longyearbyen. Her får du nyte en avslappet atmosfære i kombinasjon med umiddelbar nærhet til naturen. I hovedbygningen finner du store og herlige loungeområder. Kryp opp med en bok i godstolen eller heng med gamle og nye bekjentskaper fra hele verden. Her finner du også vår restaurant Coal Miners' Bar & Grill, hvor vi inviterer deg til en deilig middag. Hva med grillens deilige spareribs etter en lang dag utendørs?

#

Snøskutertur til Elveneset

Turen har en total lengde på ca. 70 kilometer, og målet for turen er Elveneset - et fenomenalt utkikkspunkt over Tempelfjorden og Tempelfjellet. Tempelfjellet, eller Templet, er 766 meter høyt og ligger nord for Sassenfjorden. Fjellet har fått sitt karakteristiske navn på grunn av måten smeltevannet har karvet intrikate strukturer i fjellveggen, som på avstand kan minne om tempelruiner.

#

Hundekjøring i Bolterdalen

Denne turen starter i hundegården ute i Bolterdalen, der hundene ivrig venter på å komme seg ut på tur. Hvilke er de heldige du skal ha foran sleden din? Electro, Ginger, Duma eller Briz? Du får låne varmedress, støvler og votter før du hjelper guiden med å sele på og gjøre klar hundene. Bjeffingen og hylingen vil sikkert kunne oppleves som lettere kaotisk. Men, plutselig skjer det en endring. I det hundene legger av gårde blir det helt stille.

Coal Miners Cabins Photo Agurtxane Concellon 1920
Elveneset
Solfylt påske Bolterdalen
Påsketur hundeslede
Sunny Winter Coal Miners Cabins - Photo Eveline Lunde
Coal Miners Cabins Photo Shutterbird Production 1920