Sunny Winter - Photo Agurtxane Concellon

Solvinterpakke

Arktisk landskap, snø og kuldegrader. Velkommen til Svalbard og opplevelsen av ekte polarvinter på 78 grader nord! Vi har satt sammen en pakke som kombinerer de beste villmarkseventyrene med koselige kulinariske opplevelser.


Reiseperiode: 1. februar - 15. mai

Pakken inneholder

  • 3 netter på Coal Miners' Cabins

  • Frokost hver dag

  • En middag på Coal Miners' Bar & Grill

  • Beltevogntur til isgrotta på Longyearbreen

  • Villmarksaften på Camp Barentz

Pris

  • Fra kr 3 812,- per person i delt twin rom (ordinær pris kr 4 765,-)

  • Fra kr 4 832,- for en person i singeltrom (ordinær pris kr 6 040,-)


#

Naturnært opphold og deilig mat

Tre behaglige netter venter deg på hotellet vårt i Longyearbyen. Her får du nyte en avslappet atmosfære i kombinasjon med umiddelbar nærhet til naturen. I hovedbygningen finner du store og herlige loungeområder. Kryp opp med en bok i godstolen eller heng med gamle og nye bekjentskaper fra hele verden. Her finner du også vår restaurant Coal Miners' Bar & Grill, hvor vi inviterer deg til en deilig middag. Hva med en varmende ostefondue etter en lang dag utendørs?

#

Opplev frossen magi i en isgrotte

Et besøk i en isgrotte er noe som må oppleves når man er på Svalbard. Denne pakken inkluderer en spennende tur med beltevogn, til isgrotta i en av de nærliggende breene. Inngangen til grotta er vanskelig å finne for alle andre enn guiden, men midt i alt det hvite er det en liten åpning. Så åpenbarer seg en frossen, magisk verden av is og snø når du stiger ned. Du blir utstyrt med en kraftig hodelykt som lar deg lyse opp den smale gangen foran deg. Isgrotta forandrer seg fra år til år, men man kan som regel gå et par hundre meter innover før det sier stopp. Flere steder åpner gangen seg opp som en stor katedral av snø og is. Dette er helt utrolig og fascinerende opplevelse.

#

Villmarksaften

Villmarksaften på Camp Barentz er en helt spesiell opplevelse. Campen ligger ca 15 km utenfor Longyearbyen, helt omgitt av vill natur. Når du ankommer de koselige trehyttene vil du bli møtt av verten din for kvelden. Verten vil også være på vakt utover kvelden, i tilfelle en isbjørn skulle dukke opp. Du får servert god drikke og en deilig hjemmelaget reinsdyrbidos, etterfulgt av interessante historier og fakte om kongen av Arktis – isbjørnen. Etter foredraget går vi ut en stund og nyter av det vakre landskapet, før vi returnerer til byen.

Coal Miners Cabins Photo Agurtxane Concellon 1920
Sunny Winter Coal Miners Cabins - Photo Agurtxane Concellon
Sunny Winter Coal Miners Cabins Svalbard Photo Thomas Griesbeck 1920x1080
Sunny Winter Coal Miners Cabins - Photo Agurtxane Concellon
Wilderness Evening at Camp Barentz HGR 159477 1920 Photo Eveline Lunde
Sunny Winter Coal Miners Cabins - Photo Eveline Lunde
Sunny Winter Coal Miners Cabins Photo Hanne Feyling
Coal Miners Cabins Photo Shutterbird Production 1920